Akcija!

Numerološka analiza imena in osebna napoved za 2018 skupaj s srečnim številom

7,50

Numerološka analiza rojstnega imena vsebuje analizo – samoizraznega števila, – motivacijskega števila in – osebnostnega števila.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Naša osebnost, naš značaj in naša življenjska pot nas vodijo skozi življenje. Naše življenje je veliko več, kot se morda na prvi pogled zdi. S pomočjo numerologije si lahko pomagamo, da izvemo nekaj več o nas samih, o naši drugi plati, ki je marsikdo ne vidi in o našem poslanstvu na tem planetu.

Numerološka analiza rojstnega imena vsebuje analizo: samoizraznega števila, motivacijskega števila in osebnostnega števila.

Po navadi svojo kariero izberemo na podlagi njegovih vibracij. Samoizrazno število nam bo pokazalo naše talente in sposobnosti, motivacijsko število pa kaže našo resnično motivacijo. Osebnostno število razkriva kakšne značilnosti projiciramo v zunanji svet, oziroma kako nas vidijo drugi.

Numerološko osebno leto pa vam da osebno napoved za leto 2018.

Srečno številko za leto 2018 pa je tisto število, ki v katerem vas v letu 2018 čaka največ sreče.

Prepustite se priznani numerologinji Elizi, ki vam bo naredila numerološko analizo za leto 2018! Numerološka analiza pa je lahko tudi lepo darilo ob začetku novega leta.

Sporočite svoj rojstni dan in datum, ime, priimek oziroma dekliški priimek in tudi svoj email naslov na katerega boste prejeli numerološko analizo. Analizo boste prejeli v roku 10 delovnih dni.

Dodatne informacije

Teža 2 g