Akcija!

Ogrlica z citrinom

9,95

Citrin nam daje dodatno energijo in čustveno ravnotežje, krepi imunski sistem, srce in ožilje. Zdravilno vpliva na ledvica in jetra ter pospešuje prebavo in presnovo.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Citrin nam daje dodatno energijo in čustveno ravnotežje, krepi imunski sistem, srce in ožilje. Zdravilno vpliva na ledvica in jetra ter pospešuje prebavo in presnovo. Spodbuja naklonjenost, pomaga kontrolirati vzkipljiva čustva, krepi vedrost in razblinja negativne, samouničevalne ali celo samomorilske misli. Poglejte si tudi možnosti interakcije amuleta in barve. Zaradi naravnih lastnosti kamna je lahko izdelek nekoliko drugačen kot na sliki.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki.  Dolžina verižice je cca 50-60cm.Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g