Akcija!

Ogrlica z lapis lazuli

9,95

Lapis Lazuli pomaga pri alergijah, vnetjih, krčih, bolečih menstruacijah, pri vročini, glavobolu in visokem pritisku, pomirja pa celo pri pikih in vbodih insektov. Najbolj je učinkovit pri zdravljenju bolezni grla in pljuč.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Lapis Lazuli pomaga pri alergijah, vnetjih, krčih, bolečih menstruacijah, pri vročini, glavobolu in visokem pritisku, pomirja pa celo pri pikih in vbodih insektov. Najbolj je učinkovit pri zdravljenju bolezni grla in pljuč. Preprečuje razvade in odvisnosti, izboljša sposobnost vizualizacije in izražanja, bogati in spodbuja duhovno rast, odganja depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost. Poglejte si tudi možnosti interakcije amuleta in barve. Zaradi naravnih lastnosti kamna je lahko izdelek nekoliko drugačen kot na sliki.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki.  Dolžina verižice je cca 50-60cm.Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g