Akcija!

Ogrlica z oniksom

9,95

Oniks krepi srce in krvni obtok, uravnava delovanje vranice, ugodno deluje na ledvica, kožo, živčni sistem ter pomaga pri zdravljenju vida in sluha, krepi lase in nohte. Topi žalost, strah in depresije, pomaga pri težavah, ki so posledica vremenske preobčutljivosti.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Oniks krepi srce in krvni obtok, uravnava delovanje vranice, ugodno deluje na ledvica, kožo, živčni sistem ter pomaga pri zdravljenju vida in sluha, krepi lase in nohte. Topi žalost, strah in depresije, pomaga pri težavah, ki so posledica vremenske preobčutljivosti. V odnose in delovanje vnaša harmonijo. Poglejte si tudi možnosti interakcije amuleta in barve. Zaradi naravnih lastnosti kamna je lahko izdelek nekoliko drugačen kot na sliki.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki.  Dolžina verižice je cca 50-60cm.Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g