Akcija!

Ogrlica z unakitom

9,95

Unakit je kamen blage, vendar močne energije. Prinaša brezpogojno ljubezen za človeštvo, povezanost in druženje. Zelo je koristen med nosečnostjo in porodom.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Unakit je kamen blage, vendar močne energije. Prinaša brezpogojno ljubezen za človeštvo, povezanost in druženje. Zelo je koristen med nosečnostjo in porodom. Uporablja se za srce, izboljšanje cirkulacije, za ženski reproduktivni sistem, lajša nosečnost, v manjši meri je koristen tudi za moški reproduktivni sistem in pri težavah s težo. Povečuje samozavest, a hkrati uči ponižnosti in skromnosti. Poglejte si tudi možnosti interakcije amuleta in barve. Zaradi naravnih lastnosti kamna je lahko izdelek nekoliko drugačen kot na sliki.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki.  Dolžina verižice je cca 50-60cm.Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g