Akcija!

Run Valdr simbol samozaupanja Vornalah

Original price was: €25,90.Current price is: €12,95.

Simbol, ki pomaga pri samopodobi in težavah s samozaupanjem. Izredno uporaben pri tremi pred javnim nastopom ali pri ostalih težavah nastopanja v javnosti. Predvsem uporaben pri izdelavi magičnih objektov, amuletov in talismanov.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Simbol, ki pomaga pri samopodobi in težavah s samozaupanjem. Izredno uporaben pri tremi pred javnim nastopom ali pri ostalih težavah nastopanja v javnosti. Predvsem uporaben pri izdelavi magičnih objektov, amuletov in talismanov. Na sliki je prikazana grafična interpretacija simbola. Vse rune so ročno izdelane. Samo ročno izdelane rune nosijo svoj energetski potencial. Poleg runskega amuleta prejmete še prepleteno črno usnjeno vrvico..Zaradi ročne izdelave je lahko končni izgled nekoliko drugačen kot na sliki. Osnovni material amuleta ni medenina/srebro/baker.

Nega:

Priporočamo, da amulet ali kovanec  snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Amulet oziroma kovanec  shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem. Za izdelavo rune je uporabljena posebna keramična barva (zapečena pri cca. 350 stopinjah Celzija), ki je občutljiva na udarce. Pri udarcu se lahko barva okruši. To ne vpliva na samo energetsko delovanje amuleta ali kovanca.

Velikost amuleta je 38mm. Teža 27 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g