Akcija!

Runa izpolnitve Wunjo

12,95

Svetla, radostna runa z magično močjo vplivanja na ugoden razplet dogodkov in izpolnitev zastavljenega cilja. Sproži pretok energije, ki vzpostavi zadovoljstvo na vseh področjih, še posebej v ljubezni in karieri. Prinaša tudi uspeh na potovanjih.

9 na zalogi

Kategorija:

Opis

Svetla, radostna runa z magično močjo vplivanja na ugoden razplet dogodkov in izpolnitev zastavljenega cilja. Sproži pretok energije, ki vzpostavi zadovoljstvo na vseh področjih, še posebej v ljubezni in karieri. Prinaša tudi uspeh na potovanjih. Krepi avtoriteto, izponjuje želje. Na sliki je prikazana grafična interpretacija rune, v amulet, ki ga boste prejeli pa bo runa vgravirana ročno, saj samo ročno izdelane rune nosijo svoj energetski potencial. Poleg runskega amuleta prejmete še prepleteno črno usnjeno vrvico. Izbran material amuleta označuje površinski nanos tega materiala.

Nega:

Priporočamo, da amulet ali kovanec  snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Amulet oziroma kovanec  shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem. Za izdelavo rune je uporabljena posebna keramična barva (zapečena pri cca. 350 stopinjah Celzija), ki je občutljiva na udarce. Pri udarcu se lahko barva okruši. To ne vpliva na samo energetsko delovanje amuleta ali kovanca.

Premer kovanca je 38mm, teža pa 27 gramov. Cena je za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g