Akcija!

Runa obrambe in zaščite Eiwaz z elementarnim kovancem

Original price was: €35,00.Current price is: €17,50.

Dva amuleta v enem! Runa obrambe, zaščite, premagovanja. K silam te rune so se zatekli s ciljem, da bi prodrli v skrivnosti življenja in smrti, pa tudi, da bi vzpostavili povezavo s prejšnjimi življenji. To je runa modrosti in transformacije.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Dva amuleta v enem! Runa obrambe, zaščite, premagovanja. K silam te rune so se zatekli s ciljem, da bi prodrli v skrivnosti življenja in smrti, pa tudi, da bi vzpostavili povezavo s prejšnjimi življenji. To je runa modrosti in transformacije. Deluje tudi kot zaščita zase in za druge. Na sliki je prikazana grafična interpretacija rune. Vse rune so ročno izdelane. Samo ročno izdelane rune nosijo svoj energetski potencial. Poleg rune je na drugi strani kovanca elementarni amulet.Zaradi ročne izdelave je lahko končni izgled nekoliko drugačen kot na sliki.

Nega:

Priporočamo, da amulet ali kovanec  snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Amulet oziroma kovanec  shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem. Za izdelavo rune je uporabljena posebna keramična barva (zapečena pri cca. 350 stopinjah Celzija), ki je občutljiva na udarce. Pri udarcu se lahko barva okruši. To ne vpliva na samo energetsko delovanje amuleta ali kovanca.

Izdelek dobite v lični prozorni akrilni škatlici. Premer kovanca je 38mm, teža pa 27 gramov. Cena je za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g