Akcija!

Runsko prerokovanje

Original price was: €24,90.Current price is: €8,50.

Uporabite modrost starodavnih run in priidobite odgovore na pereča vprašanja ali rešitev problemov.Energija in modrost run je večna in neizčrpna. Bila je tukaj še pred našim prihodom in od takrat nam pomaga pri naših težavah in problemih.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Uporabite modrost starodavnih run in pridobite odgovore na pereča vprašanja ali rešitev problemov. Vas zanima kaj vam prinaša prihodnost? Bom še imel/a službo? Kako kaže v ljubezni? Izberite sijoč diamant iz kupa plevela. Energija in modrost run je večna in neizčrpna. Bila je tukaj še pred našim prihodom in od takrat nam pomaga pri naših težavah in problemih. Je zelo moder svetovalec, le prisluhniti jim moramo. Runsko poročilo se pošlje na e-mail naročnika (e-mail ki ga je navedel ob registraciji ali po elektronski pošti) v obliki personaliziranega PDF dokumenta. Polega samega runskega poročila naročnik dobi kratko razlago tehnik runskega prerokovanja, E-knjigo Run Valdr rune velikega mojstra Rodney Cox-a in E-knjigo Vilinske rune.

Vsak naročnik mora poslati ime in priimek, datum rojstva in njegov elektronski naslov za dostavo poročila. Runsko prerokovanje izvede Serena, znana britanska prerokovalka.