Akcija!

Vilinski Amulet z runo Koll

13,90

Koll, leska, se povezuje z deseto hišo, Narquelië, tehtnico, in s kraljestvom Randiel. Njena barva je polnočno modra, kamna pa sta lapis lazuli in modri safir. Njena ptica je žerjav in žival hermelin. Ran Sarithin so randielski Vilini, nadvse ponosen in kraljevski rod in najstarejši od vilinskih zvezdnih kraljestev.

Kategorija:

Opis

Koll, leska, se povezuje z deseto hišo, Narquelië, tehtnico, in s kraljestvom Randiel. Njena barva je polnočno modra, kamna pa sta lapis lazuli in modri safir. Njena ptica je žerjav in žival hermelin. Ran Sarithin so randielski Vilini, nadvse ponosen in kraljevski rod in najstarejši od vilinskih zvezdnih kraljestev. Njihov glavni Mellar je Shava, ki jo imenujejo tudi Sarwen, Selle in Fanyatara, Bela boginja Zvezda in Kraljica nebes.

Nega: Priporočamo, da amulet snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Amulet oziroma kovanec shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Amulet dobite v lični darilni vrečki. Zraven je priložen še ročno izdelan certifikat avtentičnosti. Osnovni material amuleta ni srebro. Amulet vsebuje tudi usnjeno vrvico. Velikost amuleta je 38mm. Teža 27 gramov.Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.