Akcija!

Angelska ogrlica moči in obesek Sedmih Nadangelov

Original price was: €45,00.Current price is: €22,50.

Ogrlica je narejena z namenom olajšanja odpiranja vrat pri komunikaciji z angeli. Kristali v njej namreč nosijo najbolj nežne in istočasno močne energije, usklajene s frekvencami vaših nadangelov. Je ogrlica, ki je popolnoma usklajena z angeli in njihovim nivojem.

5 na zalogi

Kategorija:

Opis

Ogrlica je narejena z namenom olajšanja odpiranja vrat pri komunikaciji z angeli. Kristali v njej namreč nosijo najbolj nežne in istočasno močne energije, usklajene s frekvencami vaših nadangelov. Je ogrlica, ki je popolnoma usklajena z angeli in njihovim nivojem. Deluje kot »svetilnik«, ki usmerja in privlači nadangele in ostala angelska bitja. Za dodatno usmeritev k točno določenemu angelu pa priporočamo še obesek iz kamna, ki odgovarja vašemu izbranemu angelu/nadangelu. Na ta način kanaliziramo vso energijo v eno smer in smo zaradi tega neverjetno učinkoviti pri vzpostavljanju komunikacije z izbranim angelom/nadangelom. Obesek Sedmih Nadangelov vsebuje motiv angela, ki drži golobico. Poleg samega angelskega motiva vsebuje angelski obesek Sedmih Nadangelov glavni angelski kamen z imenom angelit.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Angelsko ogrlico in angelski obesek dobite v lični velur darilni vrečki. Zraven je priložen še ročno izdelan certifikat avtentičnosti in usklajenosti. Dolžina ogrlice je cca 50cm.Teža cca 40 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g