Akcija!

Angelska ogrlica moči Sedmih Nadangelov

Original price was: €28,80.Current price is: €14,40.

Ogrlica je narejena z namenom olajšanja odpiranja vrat pri komunikaciji z angeli. Kristali v njej namreč nosijo najbolj nežne in istočasno močne energije, usklajene s frekvencami vaših nadangelov. Več o sami ogrlici na tej povezavi.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Ogrlica je narejena z namenom olajšanja odpiranja vrat pri komunikaciji z angeli. Kristali v njej namreč nosijo najbolj nežne in istočasno močne energije, usklajene s frekvencami vaših nadangelov. Več o sami ogrlici na tej povezavi. Je ogrlica, ki je popolnoma usklajena z angeli in njihovim nivojem. Deluje kot »svetilnik«, ki usmerja in privlači nadangele in ostala angelska bitja. Za dodatno usmeritev k točno določenemu angelu pa priporočamo še obesek iz kamna, ki odgovarja vašemu izbranemu angelu/nadangelu. Na ta način kanaliziramo vso energijo v eno smer in smo zaradi tega neverjetno učinkoviti pri vzpostavljanju komunikacije z izbranim angelom/nadangelom.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate težja fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kisilih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Zaradi učinkovanja se sama energetska vrednost ogrlice ne zmanjša. Lahko se spremini zunanji izgled. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Angelsko ogrlico dobite v lični velur darilni vrečki. Zraven je priložen še ročno izdelan certifikat avtentičnosti in usklajenosti. Dolžina ogrlice je cca 50cm.Teža cca 20 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g