Akcija!

Angelski obesek Nadangela Rafaela v srebrni barvi

Original price was: €28,80.Current price is: €14,40.

Obesek Nadangela Rafaela vsebuje motiv ljubeče matere s svojim malim »angelčkom«. Poleg samega angelskega motiva vsebuje angelski obesek Nadangela Rafaela glavni angelski kamen z imenom zeleni malachit.

5 na zalogi

Kategorija:

Opis

Obesek Nadangela Rafaela vsebuje motiv ljubeče matere s svojim malim »angelčkom«. Poleg samega angelskega motiva vsebuje angelski obesek Nadangela Rafaela glavni angelski kamen z imenom zeleni malachit. Nadangel Rafael je zdravilni aspekt Boga. Znan je kot božanski zdravilec, pomaga pa nam najti tudi notranje vodstvo, sočutje, ljubezen, ravnovesje in navdih. Rafael nam pomaga pri zdravljenju in nam razkriva, da lahko s pomočjo znanja dosežemo nebeško kraljestvo. Rafael, Nebesni zdravnik, daje napotke za zdrav način življenja, pomaga pri vsem, ki zahtevajo zdravljenje, oprostitev od bremen in božansko vodstvo skozi intuicijo, misli, ideje in sanje. Zeleni malachit je kamen Nadangela Rafaela. Uporabljeni so izjemno čisti kristali in temu primerno oddajajo visoko raven energije. Tako nam olajšajo odpiranje vrat pri komunikaciji z angelskimi bitji. obesek je narejen z namenom olajšanja odpiranja vrat pri komunikaciji z Nadangelom Rafaelom. Uporabljen kristal zeleni malahit nosi najbolj nežno in istočasno močno energijo, usklajeno s frekvenco nadangela Rafaela.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin (znoj in podobno)lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Angelsko ogrlico dobite v lični darilni vrečki. Zraven je priložen še ročno izdelan certifikat avtentičnosti in usklajenosti. Dolžina posrebrene verižice je cca 52cm.Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g