Akcija!

Angelski obesek Sedmih Nadangelov v srebrni barvi

Original price was: €28,80.Current price is: €14,40.

Obesek Sedmih Nadangelov vsebuje motiv angela, ki drži golobico. Poleg samega angelskega motiva vsebuje angelski obesek Sedmih Nadangelov glavni angelski kamen z imenom angelit. Vgrajen kamen ima poseben odtenek kristala angelit, ki ga najdemo samo v Peruju (bolj zelenkaste barve kot običajno.

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Obesek Sedmih Nadangelov vsebuje motiv angela, ki drži golobico. Poleg samega angelskega motiva vsebuje angelski obesek Sedmih Nadangelov glavni angelski kamen z imenom angelit. Vgrajen kamen ima poseben odtenek kristala angelit, ki ga najdemo samo v Peruju (bolj zelenkaste barve kot običajno. Angelit nam pomaga, da vidimo pravo pot k premagovanju izzivov. Razprši jezo, obnavlja povezavo z Univerzalnim znanjem in zmanjša »boj proti toku« med novimi prizadevanji. Je izjemno pomirjajoč, njegov moder ali zelen odtenek pa osveži oči in duha. Uporabljeni so izjemno čisti kristali in temu primerno oddajajo visoko raven energije. Tako nam olajšajo odpiranje vrat pri komunikaciji z angelskimi bitji. Za zamenjavo glavnega kristala z drugim nas prosim kontaktirajte.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Angelsko ogrlico dobite v lični velur darilni vrečki. Zraven je priložen še ročno izdelan certifikat avtentičnosti in usklajenosti. Dolžina posrebrene verižice je cca 60cm.Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g