Akcija!

Ogrlica z turkizom

Original price was: €19,90.Current price is: €9,95.

Akvamarin krepi srce, krvni obtok in mišični sistem. Prav tako zdravii oči in očesno mreno ter pomaga pri težavah z anoreksijo. Je en izmed najboljših očiščevalcev strupov in ščiti pred strahovi in zaskrbljenostjo. Zelo dobro krepi sposobnost komunikacije in izražanja.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Akvamarin krepi srce, krvni obtok in mišični sistem. Prav tako zdravii oči in očesno mreno ter pomaga pri težavah z anoreksijo. Je en izmed najboljših očiščevalcev strupov in ščiti pred strahovi in zaskrbljenostjo. Zelo dobro krepi sposobnost komunikacije in izražanja. V stresnih situacijah nas bo umirjal in kadar je podarjen, nam bo prinašal tudi srečo. Poglejte si tudi možnosti interakcije amuleta in barve. Zaradi naravnih lastnosti kamna je lahko izdelek nekoliko drugačen kot na sliki.

Nega:

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Ogrlico dobite v lični darilni vrečki.  Dolžina verižice je cca 50-60cm.Teža cca 30 gramov. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g