Akcija!

Celostna numerološka analiza in napoved za prihajajoče leto skupaj s srečnim številom

Original price was: €38,00.Current price is: €15,00.

Na podlagi našega rojstnega dne in ure ter imenalahko s pomočjonumerologije razkrijemo naš značaj, našo prihodnost in ključne številke.V današnji ponudbi lahko dobite vpogled v Vaše življenje, kjer boste z analizo ključnih numeroloških števil izvedeli vaša: -število življenjske poti, -samoizrazno število, -motivacijsko število, -osebnostno število, -zrelostno število, -srečno število.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Naša osebnost, naš značaj in naša življenjska pot nas vodijo skozi življenje. Naše življenje je veliko več, kot se morda na prvi pogled zdi. S pomočjo numerologije si lahko pomagamo, da izvemo nekaj več o nas samih, o naši drugi plati, ki je marsikdo ne vidi in o našem poslanstvu na tem planetu.

Na podlagi našega rojstnega dne in ure ter imena lahko s pomočjo numerologije razkrijemo naš značaj, našo prihodnost in ključne številke.V današnji ponudbi lahko dobite vpogled v Vaše življenje, kjer boste z analizo ključnih numeroloških števil izvedeli vaša:

  • število življenjske poti,
  • samoizrazno število,
  • motivacijsko število,
  • osebnostno število,
  • zrelostno število.
  • srečno število

Numerološko osebno leto nam da osebno napoved za prihajajoče leto in vključuje tudi število življenjske poti. Glavno lekcijo, ki smo se je prišli naučiti na ta svet nam pokaže število življenjske poti. Po navadi svojo kariero izberemo na podlagi njegovih vibracij. Samoizrazno število nam bo pokazalo naše talente in sposobnosti, motivacijsko število pa kaže našo resnično motivacijo. Osebnostno število razkriva kakšne značilnosti projiciramo v zunanji svet, oziroma kako nas vidijo drugi. Zrelostno število pa je naše vodilo za srečno in smiselno življenje v zrelejših letih.

Srečno števillo za prihajajoče leto pa je tisto število, ki v katerem vas v prihajajočem letu čaka največ sreče.

Prepustite se priznani numerologinji Elizi, ki vam bo naredila celotno numerološko analizo za prihajajoče leto ! Numerološka analiza pa je lahko tudi lepo darilo ob začetku novega leta.

Sporočite svoj rojstni dan in datum, ime, priimek oziroma dekliški priimek in tudi svoj email naslov na katerega boste prejeli numerološko analizo.

Analizo boste prejeli v roku 10 delovnih dni.

Dodatne informacije

Teža 2 g