Akcija!

Miniatura jaslic is pozlačenega srebra 925 v polovici geode iz kvarca

Original price was: €65,00.Current price is: €19,90.

Svetovna premiera! Praznujte božič malenkost drugače. Miniatura jaslic is pozlačenega srebra 925 v polovici geode iz kvarca je unikatno in neverjetno darilo! Po izročilu beneških miniatur je vsak kos ročno izdelan iz srebra 925 ter nato pozlačen za še večji lesk. Izredno premeren darilni kos za prihajajoče praznike. Zavzame malo prostora in ga je možno umestite v še tako majhne prostore, vendar vseeno pričara pravo božično vzdušje. jaslice lahko osvetlite in opazujete lom svetlobe na mnogih ploskvah kvarca.

Kategorija:

Opis

Svetovna premiera! Praznujte božič malenkost drugače. Miniatura jaslic is pozlačenega srebra 925 v polovici geode iz kvarca je unikatno in neverjetno darilo! Po izročilu beneških miniatur je vsak kos ročno izdelan iz srebra 925 ter nato pozlačen za še večji lesk. Izredno premeren darilni kos za prihajajoče praznike. Zavzame malo prostora in ga je možno umestiti v še tako majhne prostore, vendar vseeno pričara pravo božično vzdušje. Jaslice lahko osvetlite in opazujete lom svetlobe na mnogih ploskvah kvarca. Pozlata je na voljo v zlati ali rožnato zlati barvi. Vse skupaj pa je zapakirano v lepo darilno škatlico.

Kvarc: Čisti in nevtralizira prostor v katerem se nahaja. Oddaja ogromno pozitivne energije. Uporabljamo ga za čiščenje čaker in pri meditaciji, spodbuja namreč psihične centre za globljo meditacijo in osvobaja duha vsakdanjih skrbi. Odpira globljo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti. Veča in jača auro, uravnoveša odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, jača vitalnost, povrne smisel življenju, usmerja in spodbuja k delovanju. Je izreden kamen ogromne energije in zdravilne moči. Izredno je cenjen zaradi njegovih vsestranskih učinkov. Prispeva k večji osebni in poslovni uspešnosti ter pomaga pri uresničitvi želja. Ščiti pred škodljivimi sevanji.

Kristali kvarca v geodi so izjemno čisti in s tem izjemno močni.

Priporočajo da kristale občasno očistite prahu in ga nato postavite za nekaj ur na sonce da se napolne z energijo.

Velikost polovice geode je ca 100x60x60. Teža 300-600g. Cena je za 1 kos (polovica geode) . Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. izdelek pošljemo v škatlici ali darilni vrečki.

Ker je geoda naravna tvorba je barva, oblika, velikost, izgled teža, vsebnost kristalov, velikost notranje odprtine, naključna in neponovljiva za vsako geodo posebej. Uporabljene fotografije so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja. Tip pozlate pošljemo najprej iz zaloge.