Posted on

Sedem nadangelov

Nadangel Gabriel

Nadangel Gabriel:

Gabriel, Angel prinašalcev sporočil, ljubi učiti in pomagati pri pisanju in da, lahko premagate vse prepreke ter odpravite vse težave za objavo svojih del.
Predvsem pa bo pomagal pri pisanju. Gabriel pomaga, da najdete moč in povezavo za osebno moč, in zagotavlja, da je varno biti močan. Predvsem se ukvarja z materami in otroci ter nam pomaga povezati se z otrokom v sebi.
Gabriel je Angel milosti in pokrovitelj vseh, ki delajo na področju komunikacije. Gabriel prinaša darilo upanja, ki živi v srceh vseh nas.
Je upravljalec Paradiža, vladar Cherubima, Angel vstajenja in Angel Milosti. Gabriel je zagovornik elementa vode, je Angel vstajenja, milosti in dobrotnik vseh prinašalcev sporočil.
Njegova naloga je vodstvo na duhovni poti z navodili za nadaljne duhovno razvijanje.

 

Nadangel Uriel

Nadangel Uriel:

Uriel, pomeni Božja Svetloba ali Ogenj Boga, osvetljuje situacije in daje preroške informacije in opozorila.
Je nadangel, ki ga povezujejo s pomočjo pri naravnih nesrečah. Morda zaradi njegove povezave z Noah in vremenskimi elementi groma in bliska.
Pokličite nadangela Uriela za preprečevanje takšnih dogodkov ali pa za zdravljenje in okrepitev po takšnih dogodkih.
Oskrbuje nas z božanskimi idejami in duhovnim vodstvom pri osvetljevanju poti našega življenja, tako da vemo, kateri korak je naslednji.
Uriel je zagovornik elementa zemlja in severa, Angel narave, vizije in navodil ter skrbnik Preroštev.
Njegova naloga je predvsem, da prinese božansko luč, spreminja in zdravi neprijetne oz. boleče spomine in rane preteklosti..

 

 

Nadangel Mihael

Nadangel Mihael:

Mihael, On, ki je kot Bog, varuje in odganja stran slabe energije v našem prostoru.

Zaposlen je z nami, medtem ko spimo, in vstopi v naše sanje, da pomiriti strahove. Mihael pomaga pri ljubezni, moči in neomajni veri.

On daje smernice in navodila za tiste, ki so obtičali ali izgubili namen oz. smer pri svoji karierni poti.

Michael je zagovornik elementa ognja in juga, vodja nadangelov. Daje nam pogum in moč za spremembe v življenju in nam pomaga pri odkrivanju naše prave narave.

 

 

Nadangel Raphael

Nadangel Rafael:

Rafael, Nebesni zdravnik, daje napotke za zdrav način življenja, pomaga pri vsem, ki zahtevajo zdravljenje, oprostitev od bremen in božansko vodstvo skozi intuicijo, misli, ideje in sanje.

Raphael je zaščitnik elementa zraka in vzhoda je Angel ljubezni, veselja in smeha, skrbnik Drevesa Življenja in varuh Zdravilne moči. Ščiti resnico in vizijo ter pomaga popotnikom in zdravilcem.

 

 

Nadangel Jophiel

Nadangel Jophiel:

Jophiel, Lepota Božja, pomaga pri očiščenju negativne mentalne in fizične energije. Pomaga nam pri obstajanju v stanju višjega Jaza, blaženosti, ljubezni in veselja ter nas spodbuja k preživljanju časa v naravi.

Na ta način občutimo več milosti in miru v svojem življenju. Je zavetnik umetnikov. Pomaga nam pri razmišljanju o lepih stvareh, torej k ustvarjanju, manifestaciji in privabljanju več lepega v naša življenja.

Predvsem bo pomagal pri taktnosti in vpogledu v razne situacije.

 

 

Nadangel Chamuel

Nadangel Chamuel:

Chamuel, On, ki vidi Boga, nam pomaga, da jasno vidimo in najdemo stvari, situacije in ljudi. Predvsem je poklican za pomoč pri iskanju najboljše kariere.
Chamuel je Angel Božanske Ljubezni, osebne in globalne ter je zavetnik vseh, ki ljubijo Boga. V Druidski mitologiji je Chamuel bil prvotno Bog vojne, Vratar Nebes.

Chamuel je bil zadolžen za več kot dvanajst tisoč ognjenih Angelov Uničenja na vratih Nebes. Tako je postal znan kot Vodja Angelov Uničenja.
Napolnil nam bo srce na fizični in kozmični ravni z jubeznijo, sočutjem in sposobnostjo odpuščanja.

 

 

Nadangel Zadikiel

Nadangel Zadkiel:

Zadkiel, Milost Boga, pomaga pri sočutju in odpuščanju. Pomaga pri sprostitvi »čustvenih strupov«.

Zadkiel pomaga pri spominu in pomnenju. Pomaga nam pri odpuščanju sebi in drugim. Če težko odpustite sebi ali drugim in vam to zadaja velike bolečine, pokličite Zadikiela posredovati.

Opogumlja nas, da ljubezen in odpuščanje vedno odstranita vse negativne energije.