Akcija!

Angelski amulet Nadangela Gabrijela

Original price was: €28,80.Current price is: €14,40.

Nadangel Gabriel, Angel prinašalcev sporočil, ljubi učiti in pomagati pri pisanju in da, lahko premagate vse prepreke ter odpravite vse težave za objavo svojih del. Predvsem pa bo pomagal pri pisanju. Gabriel pomaga, da najdete moč in povezavo za osebno moč, in zagotavlja, da je varno biti močan.

8 na zalogi

Kategorija:

Opis

Nadangel Gabriel, Angel prinašalcev sporočil, ljubi učiti in pomagati pri pisanju in da, lahko premagate vse prepreke ter odpravite vse težave za objavo svojih del. Predvsem pa bo pomagal pri pisanju. Gabriel pomaga, da najdete moč in povezavo za osebno moč, in zagotavlja, da je varno biti močan. Predvsem se ukvarja z materami in otroci ter nam pomaga povezati se z otrokom v sebi. Gabriel je Angel milosti in pokrovitelj vseh, ki delajo na področju komunikacije. Gabriel prinaša darilo upanja, ki živi v srceh vseh nas. Je upravljalec Paradiža, vladar Cherubima, Angel vstajenja in Angel Milosti. Gabriel je zagovornik elementa vode, je Angel vstajenja, milosti in dobrotnik vseh prinašalcev sporočil. Njegova naloga je vodstvo na duhovni poti z navodili za nadaljne duhovno razvijanje.

Amulet ima premer 38mm, ima umetelno okrašen rob in je izdelan iz posrebrene osnove. Na sprednji strani počiva tanka lesena ploščica iz brezovega lesa, na katero je vžgan sigil oziroma nebeška oznaka Nadangela Rafaela. Na les je tudi nanešena pozlata iz pravega zlata.

Prejeli pa boste tudi prepleteno črno usnjeno verižico dolžine 45mm.

Vsakemu amuletu in ogrlici sta priložena tudi certifikat avtentičnosti in kratka zloženka s ključnimi informacijami. Vse skupaj pa je zapakirano v lično embalažo in zato primerno tudi kot darilo.

Nega:
Priporočamo, da amulet snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Energetska vrednost amuleta ne bo nič manjša bo pa amulet spremenil zunanji videz. Amulet oziroma kovanec shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Dodatne informacije

Teža 30 g