Akcija!

Angelski amulet Nadangela Uriela

Original price was: €28,80.Current price is: €14,40.

Nadangel Uriel, pomeni Božja Svetloba ali Ogenj Boga, osvetljuje situacije in daje preroške informacije in opozorila. Je nadangel, ki ga povezujejo s pomočjo pri naravnih nesrečah. Morda zaradi njegove povezave z Noah in vremenskimi elementi groma in bliska.

9 na zalogi

Kategorija:

Opis

Nadangel Uriel, pomeni Božja Svetloba ali Ogenj Boga, osvetljuje situacije in daje preroške informacije in opozorila. Je nadangel, ki ga povezujejo s pomočjo pri naravnih nesrečah. Morda zaradi njegove povezave z Noah in vremenskimi elementi groma in bliska. Pokličite nadangela Uriela za preprečevanje takšnih dogodkov ali pa za zdravljenje in okrepitev po takšnih dogodkih. Oskrbuje nas z božanskimi idejami in duhovnim vodstvom pri osvetljevanju poti našega življenja, tako da vemo, kateri korak je naslednji. Uriel je zagovornik elementa zemlja in severa, Angel narave, vizije in navodil ter skrbnik Preroštev. Njegova naloga je predvsem, da prinese božansko luč, spreminja in zdravi neprijetne oz. boleče spomine in rane preteklosti..

Amulet ima premer 38mm, ima umetelno okrašen rob in je izdelan iz posrebrene osnove. Na sprednji strani počiva tanka lesena ploščica iz brezovega lesa, na katero je vžgan sigil oziroma nebeška oznaka Nadangela Uriela. Na les je tudi nanešena pozlata iz pravega zlata.

Prejeli pa boste tudi prepleteno črno usnjeno verižico dolžine 45mm.

Vsakemu amuletu in ogrlici sta priložena tudi certifikat avtentičnosti in kratka zloženka s ključnimi informacijami. Vse skupaj pa je zapakirano v lično embalažo in zato primerno tudi kot darilo.

Nega:
Priporočamo, da amulet snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Energetska vrednost amuleta ne bo nič manjša bo pa amulet spremenil zunanji videz. Amulet oziroma kovanec shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Dodatne informacije

Teža 30 g