Akcija!

Angelski amulet Nadangela Rafaela

Original price was: €28,80.Current price is: €14,40.

Rafael, Nebesni zdravnik, daje napotke za zdrav način življenja, pomaga pri vsem, ki zahtevajo zdravljenje, oprostitev od bremen in božansko vodstvo skozi intuicijo, misli, ideje in sanje. Raphael je zaščitnik elementa zraka in vzhoda je Angel ljubezni, veselja in smeha, skrbnik Drevesa Življenja in varuh Zdravilne moči.

6 na zalogi

Kategorija:

Opis

Rafael, Nebesni zdravnik, daje napotke za zdrav način življenja, pomaga pri vsem, ki zahtevajo zdravljenje, oprostitev od bremen in božansko vodstvo skozi intuicijo, misli, ideje in sanje. Raphael je zaščitnik elementa zraka in vzhoda je Angel ljubezni, veselja in smeha, skrbnik Drevesa Življenja in varuh Zdravilne moči. Ščiti resnico in vizijo ter pomaga popotnikom in zdravilcem.

Amulet ima premer 38mm, ima umetelno okrašen rob in je izdelan iz posrebrene osnove. Na sprednji strani počiva tanka lesena ploščica iz brezovega lesa, na katero je vžgan sigil oziroma nebeška oznaka Nadangela Rafaela. Na les je tudi nanešena pozlata iz pravega zlata.

Prejeli pa boste tudi prepleteno črno usnjeno verižico dolžine 45mm.

Vsakemu amuletu in ogrlici sta priložena tudi certifikat avtentičnosti in kratka zloženka s ključnimi informacijami. Vse skupaj pa je zapakirano v lično embalažo in zato primerno tudi kot darilo.

Nega:
Priporočamo, da amulet snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Energetska vrednost amuleta ne bo nič manjša bo pa amulet spremenil zunanji videz. Amulet oziroma kovanec shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.

Dodatne informacije

Teža 30 g