Akcija!

Polovica geode s kristali kvarca

Original price was: €25,00.Current price is: €9,90.

Čisti in nevtralizira prostor v katerem se nahaja. Oddaja ogromno pozitivne energije. Uporabljamo ga za čiščenje čaker in pri meditaciji, spodbuja namreč psihične centre za globljo meditacijo in osvobaja duha vsakdanjih skrbi. Odpira globljo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti. Veča in jača auro, uravnoveša odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, jača vitalnost, povrne smisel življenju, usmerja in spodbuja k delovanju. Je izreden kamen ogromne energije in zdravilne moči. Izredno je cenjen zaradi njegovih vsestranskih učinkov. Prispeva k večji osebni in poslovni uspešnosti ter pomaga pri uresničitvi želja.

Kategorija:

Opis

Čisti in nevtralizira prostor v katerem se nahaja. Oddaja ogromno pozitivne energije.  Uporabljamo ga za čiščenje čaker in pri  meditaciji,  spodbuja  namreč psihične  centre  za  globljo  meditacijo  in  osvobaja  duha vsakdanjih  skrbi. Odpira  globljo  zavest  in  spodbuja  razvoj  mističnih  in  spiritualnih sposobnosti. Veča in jača auro, uravnoveša odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem,  pomaga  pri fizični  in  psihični  izčrpanosti,  jača  vitalnost,  povrne  smisel življenju, usmerja in spodbuja k delovanju. Je izreden kamen ogromne energije in zdravilne moči. Izredno je cenjen zaradi njegovih vsestranskih učinkov. Prispeva k večji osebni in poslovni uspešnosti ter pomaga pri uresničitvi želja. Ščiti pred škodljivimi sevanji.

Uporabite ga za zaščito prostora pred negativnimi sevanji (monitor, televizija …) in za samo čiščenje prostorov in s tem izboljšanje življenskih pogojev v vašem domu.

Kristali kvarca v geodi so izjemno čisti in s tem izjemno močni.

Priporočajo da kristale občasno očistite prahu in ga nato postavite za nekaj ur na sonce da se napolne z energijo.

Velikost polovice geode je ca 100x60x60. Teža 300-600g. Cena je za 1 kos (polovica geode) . Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. izdelek pošljemo v škatlici ali darilni vrečki.

Ker je geoda naravna tvorba je barva, oblika, velikost, izgled teža, vsebnost kristalov, velkost notranje odprtine, naključna in neponovljiva za vsako geodo posebej. Uporabljene fotografije so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja.