Akcija!

Runa plodnosti Berkano z elementarnim kovancem

Original price was: €35,00.Current price is: €17,50.

Dva amuleta v enem! To je runa Velike Matere in osnovna runa plodnosti. Ščiti domove, polja, družinsko ognjišče. Uporablja se za zdravljenje neplodnosti, ženskih težav in lajšanje bolečin pri porodu. Pomaga pri uspešni rešitvi problemov pri vzgoji otrok.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Dva amuleta v enem! To je runa Velike Matere in osnovna runa plodnosti. Ščiti domove, polja, družinsko ognjišče. Uporablja se za zdravljenje neplodnosti, ženskih težav in lajšanje bolečin pri porodu. Pomaga pri uspešni rešitvi problemov pri vzgoji otrok. Na sliki je prikazana grafična interpretacija rune, v amulet, ki ga boste prejeli pa bo runa vgravirana ročno, saj samo ročno izdelane rune nosijo svoj energetski potencial. Poleg runskega amuleta prejmete še elementarni amulet, dva amuleta v enem. Izbran material amuleta označuje površinski nanos tega materiala.

Nega:

Priporočamo, da amulet ali kovanec  snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Amulet oziroma kovanec  shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem. Za izdelavo rune je uporabljena posebna keramična barva (zapečena pri cca. 350 stopinjah Celzija), ki je občutljiva na udarce. Pri udarcu se lahko barva okruši. To ne vpliva na samo energetsko delovanje amuleta ali kovanca.

Izdelek dobite v lični prozorni akrilni škatlici. Premer kovanca je 38mm, teža pa 27 gramov. Cena je za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g