Akcija!

Unikatna personalna runa z elementarnim kovancem in kristalom

Original price was: €55,00.Current price is: €27,50.

Trije amuleti v enem! S tem amuletom bodočnost ne predstavlja oviro!

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Trije amuleti v enem! S tem amuletom bodočnost ne predstavlja oviro!

1)Naj elementalne sile poskrbijo za uresničitev vaših najbolj skritih želja. Vprežite moč vode, zraka, ognja in zemlje za dosego cilja z vašim elementarnim kovancem!

2)Unikatno sestavljena personalna runa je najmočnejša možnost, ki jo prestavlja ta sistem run. Je izjemno močan amulet/talisman. Lahko ga prikrojimo svojim potrebam z uporabo največ štirih osnovnih run. Zaradi velike težavnosti same aktivacije te rune, nam prosim zraven naročila pošljite e-mail z vašimi željami (kaj naj runa dela oz. varuje).

3)Poleg same izjemno močne personalne rune pa dodatek najčistejšega kristala ahat v izbrani barvi še dodatno ojača samo delovanje le-te.

Nega:

Priporočamo, da amulet ali kovanec  snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Amulet oziroma kovanec  shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem. Za izdelavo rune je uporabljena posebna keramična barva (zapečena pri cca. 350 stopinjah Celzija), ki je občutljiva na udarce. Pri udarcu se lahko barva okruši. To ne vpliva na samo energetsko delovanje amuleta ali kovanca.

Izdelek dobite v lični prozorni akrilni škatlici. Premer kovanca je 38mm, teža pa 27 gramov. Cena je za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g