Akcija!

Unikatna personalna runa z elementarnim kovancem

Original price was: €55,00.Current price is: €27,50.

Dva amuleta v enem! Unikatno sestavljena personalna runa je najmočnejša možnost, ki jo prestavlja ta sistem run. Je izjemno močan amulet/talisman. Lahko ga prikrojimo svojim potrebam z uporabo največ štirih osnovnih run.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Dva amuleta v enem! Unikatno sestavljena personalna runa je najmočnejša možnost, ki jo prestavlja ta sistem run. Je izjemno močan amulet/talisman. Lahko ga prikrojimo svojim potrebam z uporabo največ štirih osnovnih run. Zaradi velike težavnosti same aktivacije te rune, nam prosim zraven naročila pošljite e-mail z vašimi željami (kaj naj runa dela oz. varuje).

Nega:

Priporočamo, da amulet ali kovanec  snamete, kadar opravljate fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi raznih slanih ali kislih učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Amulet oziroma kovanec  shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem. Za izdelavo rune je uporabljena posebna keramična barva (zapečena pri cca. 350 stopinjah Celzija), ki je občutljiva na udarce. Pri udarcu se lahko barva okruši. To ne vpliva na samo energetsko delovanje amuleta ali kovanca.

Izdelek dobite v lični prozorni akrilni škatlici. Premer kovanca je 38mm, teža pa 27 gramov. Cena je za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 20 g