Posted on

Pogosta vprašanja

Zakaj sem poštarju plačal več denarja kot piše na nakaznici?

Pošta Slovenije poleg poštnine, ki jo plačamo mi in je zavedena v samem računu zaračuna še stroške manipulacije vvišini 1,5% od vrednosti pošiljke za pošiljke do 27,50 EUR, za pošiljke nad 27,50 EUR zaračuna po novem 5,25% od vrednosti pošiljke (prej 3% po naših informacijah).
Zaradi tega smo stroške poštnine, ki jo mi zaračunamo,  zmanjšali od predhodnih 3,8 EUR na 3 EUR pri pošiljkah, ki so lažje od 250g (99% pošiljk je takih). To je naš prispevek k zmanjšanju poštnih stroškov naših strank na minimalno raven.

 

Stroški pošiljanja

Strošek pošiljanja je odvisen od teže samih nakupljenih produktov in sicer:

3,80 € za pošiljke za težo do 250 g
4,00 € za pošiljke v za težo do med 250 g in 500g
5,00 € za pošiljke v za težo do med 500 g in 1000g
0,00 € (BREZPLAČNO) za vrednost nakupa nad 50,00 €

Strošek pošiljanja se obračuna za vsak nakup posebej. Če je pošiljka sestavljena iz večih delnih dobav, je strošek enkraten in sicer takšen, kot je bil izračunan ob nakupu.

Reklamacija in zamenjava

Če pa vam kupljen izdelek ni všeč, ga lahko tudi vrnete v roku 14 dni od datuma prevzema. Edini pogoj je, da je izdelek zapakiran v original embalaži in ni poškodovan, uporabljan ali nošen ali kako drugače spremenjen. V takem stanju ga moramo mi prejeti.  Zraven ne pozabite priložiti izpolnjenega OBRAZCA VRAČILO BLAGA. Vračilo plačila bomo opravili v 30 dneh od prejema sporočila od odstopu od pogodbe. Edini strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga.

Če opazite napake na vašem kupljenem izdelku, ga takoj reklamirajte. V tem primeru izpolnite REKLAMACIJSKI OBRAZEC. Reklamacijski obrazec skupaj z nakitom pošljite na naš naslov in v roku 8 dni od prejema vaše reklamacije, vam bomo odgovorili o rešitvi reklamacije. Strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga.

Za reklamacijski razlog  se ne štejejo poškodbe pri nošenju in uporabi izdelka in kakršnekoli poškodbe, ki nastanejo zaradi nepravilnega nošenja, pomanjkanja nege, nesreč (praske, udarci, udrtine in ostale poškodbe) in neupoštevanja naših navodil, ki so priložena pri vsakem nakupu izdelka.

Možnosti plačevanja

Plačilo po povzetju – Plačilo po povzetju je primerno v primeru, če želite da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu.

Plačilo na transakcijski račun podjetja Miriturin commerce LLC. Po plačanem predračunu oziroma vidni spremembi na našem transakcijskem računu oddamo paket na pošto.

Plačilo preko Paypal sistema – Plačilo preko Paypal sistema je primerno v primeru, če želite da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in da izvršite plačilo preko izredno pestrega nabora kreditnih in drugih kartic, ki jih Paypal sistem omogoča. Plačilo preko Paypal sistema je popolnoma varno, saj mu zaupa nešteto podjetij doma in po svetu. Podatki o sami transakciji se ne hranijo na naši internet strani. Celoten postopek plačila se namreč dogaja na varni povezavi (SSL) Paypal plačilnega prometa.

Kdaj dobim pošiljko?

Vsa naročila oddana do 15 ure, so na pošto oddana še isti dan, in tako dostavljena na vaš dom preko Pošte Slovenije že naslednji delovni dan, če je izdelek na zalogi.

Če ste naročilo oddali po 15 uri, bo vaš paket oddan na pošto naslednji delovni dan, kar pomeni, da bo pri vas v predvidoma roku 2 delovnih dni. Lahko pa se zgodi v zelo redkih primerih da pošiljka ne pride v roku dveh delovnih dni (pred prazniki, tehnične težave,..) Pošta Slovenije ima namreč rok za dostavo do 5 delovnih dni.

Kako opravim nakup?

1. korak – v spletni trgovini izberete izdelke, ki jih želite kupiti. Ko ste zadovoljni z izbiro, kliknite Naprej

2. korak – v obrazec vpišete svoje osebne podatke ali podatke o podjetju, kontaktne podatke ter morebitna dodatna navodila. V primeru, da želite plačati po predračunu, nam to omenite med dodatnimi navodili.

3. korak – v tem koraku preverite vse izdelke, vaše podatke ter končni znesek naročila. V primeru, da najdete kakšno napako, se lahko vrnete nazaj v trgovino s pritiskom na gumb “Oglej si voziček” na vrhu strani in napako popravite. V primeru, da imate popustno kodo, jo vpišite v obrazec, spletni vmesnik bo izračunal ceno s popustom. Naročilo dokončno oddate s pritiskom na gumb “Potrdi naročilo”

4. korak – na e-poštni naslov, ki ste ga navedli med naročanjem, boste prejeli potrdilo o naročilu. Zaradi morebitnih zlorab si pridržujemo pravico, da naročilo še pred pošiljanjem preverimo po telefonu ali e-pošti. Naročilo lahko oddate tudi po e-pošti info@runeamulet.com ali po telefonu 070 993 393. Arhiv s podatki o naročilih je na voljo na sedežu podjetja, vpogled omogočimo po želji.