Posted on

Arianna metafizik in Run Valdr prakticioner

Moje ime je Arianna in sem metafizik ter Run Valdr prakticioner.

Sem certificirana Rún Valdr mojstrica in zelo dobro podkovana v Elementalni magiji z 10-letnimi izkušnjami s tega področja.

V zadnjem času pa se ukvarjam z Nadangeli in delom z njimi. Sem prav tako certificirana mojstrica Nadangelskih Plamenov.

V tem času sem pomagala mnogim ljudem z različnimi težavami. Moje delo je na volonterski bazi in je brezplačno.

Reiki na splošno in kombinacija z Rún Valdr sistemom predstavlja zelo močan sistem zdravljenja, ki kanalizira energijo preko prakticionerja. Simboli se uporabljajo za izpolnitev zdravljenja in kar je najpomembneje, da vklopijo Reiki energijo.

Po mogih letih uporabe različnih Reiki stilov zdravljenja uporabljam Rún Valdr sistem. Uporabljam ga kot sistem za zdravljenje in za izdelavo magičnih predmetov – amuletov ali talismanov.

Vsi amuleti oziroma talismani so posamično programirani/aktivirani v skladu z željami mojih strank. Samo posamično aktiviranje omogoča pravilno delovanje samega amuleta.

Rún Valdr sistem se je pokazal kot izjemno praktičen ter uporaben za različne naloge. Aktivacija in uglasitev je potrebno napraviti samo enkrat (za razliko od Reiki sistem) in velja do konca. Amuleti oz. talismani imajo namreč svoj vir energije preko katerega se napajajo.