Posted on

Na kratko

Na kratko o runah, elementarnih silah, pomenu barv in poldragih kristalov

Rún Valdr sistem je osnoval g. Rodney Cox- duhovnik predan severni tradiciji. Zajema starodavne nordijske rune s simboli moči, ki se uporabljajo za zdravljenje, zaščito ipd.

Le te so močne že same po sebi in oddajajo energijo skladno s pomenom rune ali simbolov– pomen run in simbolov najdete na tej povezavi. Če pa želite še močnejše delovanje, se te rune ali simboli na kovancih in amuletih tudi aktivirajo in uglasijo/programirajo še dodatno z določenim namenom, katerega energijo potem oddajajo.

Sama elementarna magija je najbolj primarna magija od vseh, saj je vezana na elemente narave: ogenj, voda, zrak in zemlja. Že od pradavnine se človek opira na energijo elementov narave. Več informacij je na voljo na tej povezavi.

Kovance in amulete lahko kombinirate tudi z različnimi barvami in materiali verižic, ki nato delujejo usklajeno. Povezava na pomen barv je na tej povezavi. Sami lahko uskladite tudi npr. barvo obleke in s tem usmerite delovanje celote v željeno smer. Poleg barv lahko uporabite tudi moč poldragih kristalov. Pomeni delovanja posameznih vrst kristalov so dostopni na tej povezavi.

Poldrage kristale v rdeči, zeleni, oranžni in modri barvi lahko dodate tudi na sam kovanec v obliki ploščice, kar izjemno poveča moč samega amuleta. Več informaci je dostopno na tej povezavi.

Poleg elementarnega amuleta je možno tudi elementarni kovanec nositi na verižici okoli vrata. Izbere se samo dodatek ušeca ali namenskega dodatka.

Kovanec ali amulet z runo lahko nosite okoli vratu, v denarnici, v žepu, ga hranite v avtomobilu ali hiši (npr. kovanec z zaščitnim simbolom), pod blazino ali na kakšno drugo mesto. Lahko ga uporabljate tudi kot obesek za ključe in ga na ta način nosite vedno s sabo. Več informacij na tej povezavi.

Če ga ne želite nositi s seboj, se lahko izvede tudi uglasitev z lastnikom, s katerim je nato povezan ne glede na razdaljo in čas, odvisno od želja.

Če imate več želja, se lahko izdela tudi kovanec ali amulet s kombinacijo največ 4 run.

Vendar pozor, če sami ne uskladite misli na vašo željo, boste nasprotovali uglasitvi amuleta ali kovanca. To lahko primerjate s plavanjem proti toku. Pomembno je, da ste usklajeni s samim delovanjem celote, vključno z amuletom ali kovancem.

Želimo vam usklajeno delovanje s samim seboj in seveda z amuletom ali kovancem.