Posted on

Zlati runski energetski kozarec

Zlati runski energetski kozarec je unikaten kozarec, ki so ga je ročno izdelali delavci Steklarne Rogaška. Izdelan je iz najboljšega kristala, saj le tako čist kristal omogoča kar najboljše pretakanje in povezovanje energij. Rob iz 24 karatnega zlata ni le lep okras, ampak se povezuje z zlatim simbolom Grishtor, ki je vdelan na dno kozarca. Kovina kliče kovino in tako je zagotovljeno, da Zlati runski kozarec nikoli ne preneha s svojim delovanjem.

Zlati runski energetski kozarec prejmete v lično izdelani škatlici iz naravi prijaznih materialov skupaj z zloženko o uporabi Zlatega runskega energetskega kozarca in Certifikatom o ročni in unikatni izdelavi Steklarne Rogaška.

 

Preden  gremo naprej si spočite oči na naši galeriji slik:

   

Simbol Grishtor je prav poseben simbol iz Rún Valdr sistema run, imenovan tudi simbol posvetitve ali simbol očiščenja.

Že sama oblika nas spominja na sončno kolo, ki je bilo v mnogih kulturah sveto. Povezan z božanskim in večnim, se je simbol uporabljal za vsa očiščenja in posvetitve. Simbol Grishtor si moramo vedno predstavljati ali ga upodabljati v zlati barvi. Da pa bo njegovo delovanje še intenzivnejše, smo ga posebej za Zlati runski kozarec izdelali iz čistega zlata.

Za ta simbol velja, da ga prevevata čista kozmična in sončna energija, zato je v resnici edina prava izbira za temeljito očiščenje in posvetitev.

Njegova topla, sončna  in izjemna energija, se prepleteta in komunicira prav z vsem, česar del je Run Valdr simbol Grishtor.

Četudi se njegova uporaba priporoča vsem metafizikom in energetikom pa ni potrebno, da smo vešči teh umetnosti, da nam Zlati runski kozarec služi z vso svojo močjo. Za prav vsakega izmed njih si je vzela čas Arianna, priznana metafizičarka in ga aktivirala. To pomeni, da je Zlati Runski kozarec pripravljeni na uporabo, takoj ko ga prejmete.

V kozarec lahko natočite katero koli tekočino – njegovo delovanje ni omejeno samo na vodo – ter ga trikrat počasi zavrtite v smeri urinega kozarca. Tako bo božanska energija simbola Grishtor oplemenitila izbrano tekočino in vas navdala s posvečeno silnostjo sonca.

Poleg povečanega nivoja energije bo izbrana tekočina pridobila na okusu in ostalih lasnostih.

V kolikor čutite, da je vašo energijsko telo blokirano ali na kakšnem področju v življenju potrebujete še posebno spodbudo, med vrtenjem tekočine tiho ali pa v mislih izgovorite ime simbola – Grishtor.

Ker pa živimo v svetu dejstev, smo delovanje Zlatega Runskega energetskega kozarca tudi znanstveno dokazali. Več o znanstvenih testih izveste na tej povezavi: Znanstveni testi Zlatega runskega kozarca.